Associa’t

CONTINUEM CONSTRUINT LA UNITAT POPULAR

Enguany iniciem la campanya de socis i sòcies del Casal Panxo amb la voluntat de fer més gran el projecte del Casal i involucrar a totes aquelles persones que hi donen un cop de mà, d’una manera o altra. Creiem fermament que el Casal ha de ser un espai obert per a totes les persones que el necessitin i que ha de ser un espai de trobada que acabi esdevenint el motor clar de la unitat popular a Berga, un espai que suposi una trinxera col·lectiva de lluita, trobada i companyia.

És per aquest motiu, doncs, que creiem que cal fer extensible el nostre projecte, perquè creiem que només entre totes ho farem tot.

1. Què vol dir fer-se soci o sòcia del Casal Panxo?

En primer lloc, fer-se soci o sòcia del Casal Panxo implica donar suport al projecte del Casal Panxo. Els socis i sòcies estaran directament informats a través d’un correu de socis de totes aquelles activitats que s’organitzin des del Casal i també de les decisions que l’assemblea del Casal Panxo prengui.

Els socis i sòcies participaran de les decisions i funcionament del Casal mitjançant les assemblees de socis que es convocaran, com a mínim, anualment. En aquestes assemblees es decidirà quines activitats es duen a terme i s’informarà sobre l’estat del Casal. Més enllà de les assemblees, però, els socis i sòcies podran presentar propostes i participar, si ho prefereixen, de manera més directa i activa en el funcionament diari del Casal Panxo.

2. Quins avantatges tenen els socis i sòcies?

Els socis i sòcies del Casal Panxo disposaran d’un descompte del 10% en el preu de totes aquelles activitats que s’organitzin (com la Calçotada o la Festa de la Ratafia,per exemple) així com també disposaran del mateix descompte del 10% en el preu de tots els productes que es venen al Casal (samarretes, llibres, discos, etc.).

A més a més d’aquest descompte, els socis i sòcies podran disposar del local del Casal Panxo sempre i que allò que s’hi faci no discrepi dels principis bàsics del Casal Panxo. Cal dir, també, que els socis i sòcies disposaran d’un nou carnet que els permeti identificar-se com a tal.

3. Quines quotes paguen els socis i sòcies?

La quota es cobrarà semestralment, al desembre i al juny. Hi ha dos tipus de quotes:

Ordinària: 30 euros anuals (15 euros per cada cobrament).

Superior: 60 euros anuals (30 euros per cada cobrament).

A més a més, però, si hi ha persones que estan disposades a pagar més, podran fer l’aportació que prefereixin –sempre superior a 60 euros. Abans de cada cobrament sereu avisats i avisades per correu electrònic.

4. Com em puc fer soci o sòcia?

Només cal omplir la butlleta i fer-nos-la arribar mitjançant el correu electrònic o bé amb la bústia del local.

PASSOS A SEGUIR:

· Descarega la butlleta fent clic a l’icona inferior.

· Emplena-la amb totes les dades que es demanen.

· Guarda-la al teu ordinador.

· Fes clic al botor “Enviar” i adjunta la teva butlleta.

Butlleta per descarregar:

Per qualsevol dubte o problema pots escriure’ns o enviar-nos la butlleta a casalpanxo@gmail.com.